O boală rară a transformat o studentă curajoasă la Drept, viitoare judecătoare, într-un om firav, ţintuit pe un pat de spital. Teodora a mers la doctor doar cu dureri de cap. Şi în trei zile, a intrat în comă. Suferă de o formă rară de encefalită autoimună, al doilea caz din România şi, aici, în ţară, nu are şanse de tratament.

Familia şi prietenii au intrat deja într-o cursă contracronometru pentru salvarea ei. Pentru că tratamentul peste hotare costă.

Articolul continua dupa recomandari

La sfârşitul anului trecut, cursul vieţii ei s-a schimbat. Brusc. Teo a început să se plângă de dureri de cap. Şi a ajuns la spital. Pe loc, a fost diagnosticată cu encefalită autoimună şi în doar 3 zile după internare a intrat în comă.

Tumora a fost extirpată, dar Teodora nu răspunde la tratament. Iar organismul ei nu mai are putere să lupte.

Medicii de la Spitalul Elias au făcut tot posibilul să trateze infecţiile, pentru ca fata să poată fi transportată în străinătate.

E singura ei şansă de a supravieţui iar părinţii se roagă să facă rost de bani pentru a-şi vedea singurul copil salvat, până nu e prea târziu.

Prietenii şi colegii ei de şcoală vor să ajute şi s-au mobilizat pe Internet.

Familia are nevoie rapidă de 15.000 de euro pentru a-i asigura transferul în străinatate, urmând ca alte sume de bani să fie necesare pentru tratament și recuperare.

Cine doreşte să o ajute, poate contacta Fundaţia Mereu Aproape.