O româncă a şocat din nou Italia, după ce i-a terorizat pe bătrânii pe care îi avea în grijă. Femeia a fost filmată cum îi înjură şi loveşte cu sălbăticie pe cei doi italieni lipsiţi de apărare. Camerele de supraveghere fuseseră ascunse în casă chiar de către poliţişti. 

Bătuţi, înjuraţi şi scuipaţi. Aşa sunt trataţi aceşti bătrâni din Livorno de o româncă angajată să le ofere toată grija ei. Imaginile filmate de o cameră de supraveghere surprind o avalanşă de insulte. 

Articolul continua dupa recomandari

"Needucată ce eşti! Un drac pe... Eşti un drac pe pământ!" Românca, în vârstă de 60 de ani, continuă să-i umilească şi chiar să-i lovească de mai multe ori. "Drac ce eşti! Dracul, Satana eşti! Nu eşti o fiinţă umană. Vaco!"

Chinuiţi de boală şi copleşiţi de neputinţă, cei doi bătrâni au fost salvaţi de asistenţii sociali, care au observat vânătăi pe corpul lor. Ca să demonstreze abuzurile, poliţia a montat camere de supraveghere. "Doamna, românca, a rămas fără cuvinte. A reuşit să spună, odată adusă la poliţie, că regretă." 

În anul 2015, două românce din Palermo au fost date în judecată după ce au agresat o bătrână de 80 de ani. Una dintre ele a fost filmată în timp ce încearcă să o lege de scaun pe cea căreia ar fi trebuit să-i aline suferinţa.