O profesoară universitară, care în trecut i-a consiliat şi pe foştii preşedinţi Iliescu şi Constantinescu, şi-a pus cariera în pericol, cu mesajele publicate pe Facebook. Textele scrise de profesoara cu aspiraţii de academician sunt pline de greşeli

Pe studenţi, nu-i miră: aşa scrie şi la tablă, spun ei. Doamna, care se semnează Profesor Universitar Doctor după toate postările pline de erori gramaticale, dă vina pe un atac informatic. Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Agricole, unde predă un curs opţional, analizează situaţia.

Articolul continua dupa recomandari

Coincidenţă sau nu, e aceeaşi greşeală făcută şi când a scris despre lumea minunată. Sau despre Academia Română, în rândurile căreia ar vrea să ajungă. Sau în mesajul trimis reporterului Observator care i-a cerut un punct de vedere. 

Ea este Cristiana Sârbu. A fost blonda de la Cotroceni, înaintea Elenei Udrea. L-a consiliat şi pe Ion Iliescu şi pe Emil Constantinescu. Cristiana Sârbu predă de câţiva ani, un curs opţional, de cultură şi civilizaţie. Şi abia acum a atras atenţia profesorilor din conducerea Facultăţii de Ştiinţe Agricole.

Contactată telefonic, blonda de la catedră a dat vina pe un atac informatic. Cineva i-ar fi spart contul şi ar fi editat textele. O răzbunare politică. Cazul a ajuns deja la Comisia de Etică a facultăţii.