O tânără mamă poveteşte că doar cu ajutorul unui multiplu campion la arte marţiale a putut să-şi scoată bebeluşul din mâinile ei. Îl plimba în cărucior când s-a năsputit asupra lui. Pe reţelele de socializare, sunt şi alte mărturii despre atacuri similiare. Profesoara le-ar fi spus poliţiştilor că suferă pentru că nu are şi ea copii. Cu toate acestea, rămâne la catedră.

Mama copilului: "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!" Şi în momentul acela, efectiv, s-a repezit cu mâinile la gâtul lui.

Articolul continua dupa recomandari

În faţa atacului fulgerător, tânăra mamă abia a găsit putere să strige după ajutor. Un multiplu campion la arte marţiale a fost omul potrivit la momentul potrivit.

Vasile Lupaşc, bărbatul venit în ajutor: M-a frapat, o forţă extraordinară. A trebuit să folosesc o tehnică marţială ca să-i iau mâna de acolo. Avea forţă mai mare ca mine.

Totul a început cu o conversaţie pe stradă.

Mama copilului: O femeie aparent normală, a trecut pe lângă noi şi mi-a spus: "Dă-mi mie copilul acesta". Şi eu i-am spus, glumiţi, nu-i aşa? Moment în care ea s-a schimbat la faţă efectiv, a holbat ochii, a înfipt mâna în cărucior şi a spus "Nu, nu glumesc! Dă-mi-l mie. " Ulterior am aflat de la cei din jur că nu sunt singura persoană care a fost agresată de această femeie.

Profesoara ar fi atacat de mai multe ori pe stradă, dar şi în magazinele din oraş. Pe reţelele de socializare, mamele se avertizează una pe alta.

Sorin Ion, inspector, Inspectoratul Şcoalr Judeţean Dâmboviţa:  Problema este destul de complicată pentru noi în sensul că n-am avut nicio plângere cu privire la comportamentul doamnei profesor la şcoală. Mai multe decât atât, cel puţin oficial, dânsa e aptă pentru a preda.

Mama bebeluşului urmează să depună plângere la poliţie. Abia după ce profesoara va fi pusă sub acuzare, poliţiştii vor putea cere o expertiză psihiatrică. La audieri, femeia ar fi declarat că a atacat pentru că nu este la rândul ei mamă. Iar această suferinţă a dus-o la depresie.