Nămeţii nu fac probleme doar în trafic! Din cauza greutăţii stratului de zăpadă depus, o parte dintr-o fabrică de bere aflată în centrul Capitalei s-a prăbuşit. Oamenii străzii care se adăpostiseră acolo au scăpat doar printr-o minune. Însă zona a fost complet blocată, spre marea nemulţumire a bucureştenilor care nu reuşeau să ajungă mai repede la serviciu.

Ora 4 azi-dimineaţă. Într-o zonă centrală a capitalei, de la o înălţime de peste 10 metri, acoperişul unei fabrici, dar şi unul dintre pereţi, pur şi simplu, s-au prăbuşit.

Articolul continua dupa recomandari

"Erau câteva persoane fără adăpost, care au fost imediat evacuate. Zona a fost încercuită. S-au luat toate măsurile care sunt necesare în astfel de situaţii.", a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Una dintre măsuri a dus însă la revolta a sute de bucureşteni. Pentru că, prin apropierea clădirii, recent renovate, nu s-a mai circulat.

Nici şoferii nu au fost mai norocoşi. Mai multe drumuri au fost blocate de poliţişti încă de azi noapte în Bucureşti. De la intrarea pe Autostrada Soarelui, cu zecile au făcut cale-ntoarsă.

În oraş, plugurile au acţionat pe străzi la foc continuu, până dimineaţă.