Fetita a trecut prin clipe de groaza. O bucata din tigla de pe acoperis i-a cazut in cap. Ingrijiri medicale a primit de la mama ei, care este asistenta la cabinetul medical din comuna. “Este un pericol aici. Si problema asta noi am pus-o mai demult. Am avertizat si am zis: asteptam pana se intampla ceva, o nenorocire?”, se intreaba mama elevei ranita.

Articolul continua dupa recomandari

Directorul scolii crede ca eleva, in clasa a V-a, a avut noroc chior. Daca nu ar fi avut gluga de la geaca pe cap, n-ar mai fi trait. Asa ca a decis ca la scoala pe care o conduce sa fie interzis partial accesul elevilor. Toata zona din spate a cladirii a fost imprejmuita, iar elevii vor intra doar pe o usa din fata. Alta masura.nu se poate lua. “Banii or sa fie foarte greu de obtinut pentru ca suntem inca in litigiu si nu putem sa facem nicio lucrare”, a precizat directorul scolii, Grigore Pop.

Unitatea de invatamant in care invata peste 200 de elevi este in proces de retrocedare de opt ani. Pana cand acesta problema va fi rezolvata, copiilor nu le ramane altceva decat sa mearga la scoala uitandu-se mereu la acoperis.