O doamnă din Cluj s-a dus îngrozită la poliţie şi l-a reclamat pe vecin: "Nu avem unde să ne refugiem de răcnetele femeilor din apartamentul lui!". Poliţiştii s-au crucit şi ei când au auzit povestea femeii în vârstă de 51 de ani.

Aceasta e pur şi simplu terorizată de ţipetele femeilor pe care vecinul ei, mai tânăr, le aduce în casă. Cei doi locuiesc într-un bloc din cartierul clujean Iris. "Zilnic aduce femei și fete la el, de toate categoriile, însă toate frumoase, fiindcă şi el e frumuşel, înalt de peste un metru optzeci, plus că e şi extrem de cultivat, că aud la aparatele sale numai limba engleză. I-am bătut de nenumărate ori în perete ca să-şi mai drămuiască apucăturile, care se manifestă la toate orele posibile și imposibile, în miez de noapte, seara, la amiază sau dimineaţa, dar rezultatul a fost nul! A spus că nu poate, pur şi simplu, să se oprească din a face sex!", a povestit domana Corina, pentru Gazeta de Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

Femeia a ajuns la Poliţie, să facă reclamaţie: "Am ajuns să-l reclam, pe 15 mai 2018, la secţia de poliţie de pe strada Decebal, iar domnul poliţist a fost amabil şi l-a avertizat, telefonic, de faţă cu mine, să se potolească, altminteri va lua măsurile pe care le prevede legea. Dar acalmia a durat doar o lună. Răcnetele femeilor au început din nou, cu forţe sporite. Dar cel mai tare urlă una de vreo douăzeci de ani, băieţoasă, tunsă scurt."

Conflictul a excaladat şi doamna Corina e total dată peste cap: "Sincer vă spun că eu şi soţul meu ducem o viaţă profund răvășită, fiindcă nu ne mai putem odihni deloc din pricina acestui individ hiperactiv și nici nu avem unde să ne refugiem de răcnetele femeilor din apartamentul acestuia."

Poliţia Cluj a oferit un punct de vedere legat de acest caz straniu: "Avem două plângeri depuse la Secția 1 de Poliție din Cluj-Napoca. Doamna a depus o plângere împotriva vecinului său pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în care reclamă că e deranjată de zgomotele din apartamentul vecinului, plângere înaintată pe data de 14 iulie. Astăzi (17 iulie – n.n.) vecinul a depus plângere penală, pe numele vecinei sale, pentru lovire sau alte violențe, în care reclamă că ar fi fost agresat de aceasta, în urma unor discuții în contradictoriu legate de zgomotele pe care le face în apartament. La rândul său, femeia are un termen de 90 de zile, de la data comiterii faptei, pentru a depune plângere penală și a prezenta poliției certificatul medico-legal eliberat de I.M.L.Cluj.”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.