Articolul continua dupa recomandari

Ce a inceput ca o cearta in cuplu s-a transformat rapid, in bataie. Insa mai departe, numai Jack Spintecatorul ar fi mers. Cu mintea intunecata de alcool, barbatul a transat trupul dezbracat al iubitei. Cateva parti din corp au ajuns intr-un bidon de plastic, aflat langa pat. Apoi, macelarul ar fi adormit. Cu femeia sfasiata langa el.

Dupa razbunarea terifianta pe cea care ii fusese iubita, barbatul de 50 de ani ar fi incercat sa se sinucida.

Pana si criminalistii, care credeau ca le-au vazut pe toate, s-au ingrozit in fata scenei macabre. Au scos partile sectionate ale victimei dintr-un sac negru. Si din bidonul in care au fost aruncate.

Pentru vecinii adunati in fata casei din Cumpana, este deja vinovat. Ei au mai auzit de cruzimea barbatului. Le-a povestit chiar femeia, de atatea ori.  “A ars-o cu fierul de calcat, a taiat-o de mult ori. A fost in spital, saraca”, povesteste o vecina.

In urma cu doi ani, femeia a ajuns injunghiata la spital. A depus o plangere, apoi si-a retras-o. Nu putea renunta la barbat si la pasiunea lor comuna - bautura. Desi nici el, nici ea nu aveau un loc de munca. In fata casei ororii, scoasa la vanzare de ceva timp, au lasat o sticla de bere. Ultima lor escapada.