Şapte fete care aveau toată viaţa înainte au murit în ultimele două săptămâni în accidente produse pe şoselele din România. Vinovatul nu va fi pedepsit niciodată. Şi nici dacă ar fi pedepsit nu s-ar rezolva ceva.

Cele şapte fete tot moarte ar fi. Nimeni şi nimic nu le va aduce înapoi, iar lacrimile prietenilor şi familiilor îndoliate nu vor putea fi oprite.

Articolul continua dupa recomandari

Părerile de rău, destinele frânte prea devreme, comentariile de după sau scenariile create de unii, nu ajută la nimic.

Seara trecută, patru fete de 20 de ani au murit într-o secundă din cauza neatenţiei, a emoţiilor, a teribilismului şi a nepăsării unei întregi ţări.

Nu le mai daţi permise, nu îi mai lăsaţi să moară!

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în urmă cu două săptămâni, atunci când alte trei fete au murit pe loc într-un alt acciednt produs tot din cauza teribilismului, neatenţiei, lipsei de experienţă şi a nepăsării.

Toţi suntem vinovaţi de faptul că ţara merge într-o direcţie greşită, iar cuvintele mari sunt rostite doar în postări pe Facebook, niciodată în realitate.

Mădălina, Sara, Mădălina Mihaela, Claudia şi alte trei fete care purtau acelaşi nume, Maria, s-au stins înainte de vreme, iar faptul că tragediile se repetă din ce în ce mai des ne arată faptul că nu am învăţat nimic.

Nu am învăţat că viaţa este cel mai de preţ lucru pe care îl avem. Nu am învăţat că like-urile de pe Facebook nu ajută la nimic. Nu am învăţat că teribilismul şi faptul că alţii te consideră 'tare' nu îţi îmbunătăţeşte viaţa.

Pentru că nu suntem dispuşi să învăţăm sau pur şi simplu nu putem să învăţăm, suntem condamnaţi la moarte.

Nu le mai daţi permise, nu îi mai lăsaţi să moară!

Tot mai mulţi tineri reuşesc să obţină permisul de conducere în aceleaşi condiţii în care se obţineau şi în urmă cu 10-20 de ani, în condiţiile în care numărul maşinilor s-au dublat, cel puţin, iar tehnologia a evoluat.

Regulile ce trebuie respectate sunt pentru fraieri, iar centura de siguranţă e demodată. Câţi dintre instructorii de la şcolile de şoferi sau poliţiştii care au scris 'Admis' pe foile de examen au remuşcări atunci când află că un suflet sau mai multe s-au stins doar pentru că cineva a greşit?

Avem o mare rugămine. Nu le mai daţi permise celor care nu merită şi nu îi mai lăsaţi să moară!