Au trecut nouă ani fără Mădălina Manole! Pentru apropiaţi, sunt nouă ani de gol şi durere, în care nu au reuşit să-şi explice ce a determinat-o pe artistă să-şi pună capăt vieţii atât de brutal. Chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, a băut o otravă comandată pe internet.

Gestul ei a şocat o ţară întreagă, mai ales că-şi împlinise şi cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Ieri, familia şi cei care au iubit-o au comemorat-o la cimitirul din Ploieşti, acolo unde este înmormântată.

Articolul continua dupa recomandari

Sunt nouă ani de când Mădălina Manole a decis că rostul ei pe această lume s-a sfârşit. În dimineaţa zilei de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere, fata cu părul de foc a fost găsită fără suflare în baia casei sale din Otopeni. Anchetatorii au stabilit că s-a sinucis cu Furadan, un pesticid foarte toxic care i-a secerat imediat viaţa şi a răpit-o de lângă copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Vestea morţii a cutremurat România, iar familia a fost sfâşiată de durere. O durere care se vede şi acum pe chipurile celor care au iubit-o. Ieri, i-au adus candele şi flori.

Ion Manole, în lacrimi la mormânt

În faţa mormântului, tatăl Mădălinei de-abia îşi stăpâneşte lacrimile. Îi este cu atât mai greu, cu cât, acum doi ani, şi mama artistei a murit, răpusă de cancer.

Nu este plecate dintre noi. Este în casa noastră. În suflet și în casă. Îmi spune că am dreptate, să fiu tare şi să merg înainte, că ea n-a făcut aşa ceva. Şi sufletul meu de tată îmi spune că nu a făcut aşa ceva - Ion Manole

La cimitir a venit şi cel mai înfocat fan, care, an de an, îi scrie o scrisoare, drept omagiu.

M-a învățat să iert și să-mi îndrept atenția către oameni. Exact așa cum ea își oferea dragostea prin cântec oamenilor - Daniel Gheorghe, prieten si fan

Bilet sfâșietor de adio

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio prin care a încercat să le explice celor dragi motivele care au împins-o să-şi ia viaţa.

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defect şi astea mă facă să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! - Madalina Manole, biletul de adio

Soluţia cu care s-a otrăvit ar fi fost comandată pe internet, de la un bărbat, care a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că i-a vândut artistei otrava fatală.

A fost eliberat condiţionat, însă în urma morţii fetei cu părul de foc au rămas multe controverse nerezolvate.