Notele la Bacalaureat 2018 în Hunedoara sunt publice pe 4 iulie. Tabelul cu rezultate la Bac conține informații pentru toți cei aproximativ 2981​ de candidați din acest județ.

Notele la Bac 2018 pentru elevii din Hunedoara sunt afișate pe bacalaureat.edu.ro. Sunt publicate, conform oficialilor din învățământ, pe 4 iulie, până în ora 12.00.

Articolul continua dupa recomandari

Tabelul cu rezultate la Bac 2018 pentru elevii din Hunedoara

În momentul în care accesează rezultatele, elevii din Hunedoara au opțiunea de a vizualiza notele în ordinea alfabetică a numelor sau după medii sau după liceul la care au dat examenul.

Rezultatele la Bac 2018 sunt publicate într-un tabel în care fiecare elev din Hunedoara va găsi: numele şi prenumele său, notele pe care le-a primit la fiecare probă scrisă, media generală la Bacalaureat, rezultatele obţinute la probele de evaluare a competenţelor și calificativul final al examenului: reuşit" / „respins"/ „neprezentat" / „eliminat din examen".

Contestațiile pentru notele la Bacalaureat în Hunedoara

Sunteți nemulțumiți de rezultatele de la Bac 2018? Pe 4 iulie, după afișarea notelor, aveți la dispoziție 4 ore pentru a depune contestații, între 12.00 - 16.00.  Cererile se depun la unul dintre cele 44 de licee din Hunedoara unde fiecare candidat a susținut examenul. Conform calendarului la Bac 2018, rezultatele finale, după recorectarea lucrărilor, sunt cunoscute 5 zile mai târziu, pe 9 iulie.