Notele la Bacalaureat 2018 în Gorj sunt publice pe 4 iulie. Tabelul cu rezultate la Bac conține informații pentru toți cei aproximativ 3500 de candidați din acest județ.

Notele la Bac 2018 pentru elevii din Gorj sunt afișate pe bacalaureat.edu.ro. Sunt publicate, conform oficialilor din învățământ, pe 4 iulie, până în ora 12.00.

Articolul continua dupa recomandari

Tabelul cu rezultate la Bac 2018 pentru elevii din Gorj

În momentul în care accesează rezultatele, elevii din Gorj au opțiunea de a vizualiza notele în ordinea alfabetică a numelor sau după medii sau după liceul la care au dat examenul.

Rezultatele la Bac 2018 sunt publicate într-un tabel în care fiecare elev din Gorj va găsi: numele şi prenumele său, notele pe care le-a primit la fiecare probă scrisă, media generală la Bacalaureat, rezultatele obţinute la probele de evaluare a competenţelor și calificativul final al examenului: reuşit" / „respins"/ „neprezentat" / „eliminat din examen".

Contestațiile pentru notele la Bacalaureat în Gorj

Sunteți nemulțumiți de rezultatele de la Bac 2018? Pe 4 iulie, după afișarea notelor, aveți la dispoziție 4 ore pentru a depune contestații, între 12.00 - 16.00.  Cererile se depun la unul dintre cele 41 de licee din Gorj unde fiecare candidat a susținut examenul. Conform calendarului la Bac 2018, rezultatele finale, după recorectarea lucrărilor, sunt cunoscute 5 zile mai târziu, pe 9 iulie.