Dacă soarele nu e atât de darnic pe Litoral, turiştii pot profita de vacanţă şi în alt mod. Cei care ieri nu au putut să stea la plajă au vizitat cele trei nave militare străine care se află în această perioadă în Portul Constanţa, pentru a participa la un exerciţiu multinaţional. Curioşii au putut urca la bordul navelor alături de militarii germani şi turci.

Turiştii au vrut să imortalizeze orice moment din vizita lor în Portul Constanţa. E lesne de înţeles: nu se întâmplă chiar în fiecare zi să poti urca la bordul unei astfel de nave. Aşa că românii au stat la coadă pentru fotografii cu militarii străini, iar decorul a fost completat de armamentul aflat la bord.

Articolul continua dupa recomandari

Cel mai tare s-au bucurat cei mici, fascinaţi complet de panourile de comandă ale navelor militare.

Navele militare străine au participat de curând la exerciţiul mutinaţional Breeze 18, iar în zilele următoare vor participa la antrenamente alături de militarii români.

După escala din Portul Militar Constanța, navele Grupării Navale NATO vor ieşi în larg, unde îşi vor continua activitățile de instrucție și misiunile de supraveghere a traficului maritim.