Transportul în comun, mai ales la ceas de seară, nu e cel mai plăcut lucru din lume! Însă, atunci când în autobuz ai parte de un concert de jazz live, situaţia se schimbă radical. Se întâmplă la Ploieşti, acolo unde norocoşii pot avea parte de un spectacol de excepţie. Iar unora le place atât de mult, încât aleg să nu mai coboare la staţia care trebuie, doar ca să mai asculte câteva minute muzică de calitate.

Mai sunt două săptămâni până la Festivalul de Jazz din Ploieşti, dar în mijloacele de transport în comun au început deja concertele.

Articolul continua dupa recomandari

Localnic: E o experiență deosebită!

Şi aşa au simţit majoritatea celor care au urcat aseară în autobuzul 30. Pentru unii dintre ei, drumul spre casă s-a transformat în cel mai plăcut moment al zilei.

Experienţa este una specială şi pentru muzicieni, mai ales că reacţiile publicului de ocazie sunt nepreţuite.

Festivalul se desfăşoară între 20 şi 24 noiembrie şi la eveniment sunt aşteptaţi artişti internaţionali importanţi din lumea jazz-ului. Biletele pornesc de la 10 lei.

Călătoriile muzicale vor continua până în la debutul celei de-a 14 ediţii a Festivalului de jazz, pe aceeaşi rută. Surpriza va fi în fiecare zi, însă, ora concertului din autobuz.