Bidhya Sagar Das este numele indianului care şi-a masacrat copii gemeni pe care îi avea cu o româncă, la Londra. Poliţia l-a prins după 20 de ore de la cumplitul moment în care bărbatul în vârstă de 33 de ani şi-a lovit pruncii de doar un an şi jumătate cu un ciocan. Noi detalii îngrozitoare ies la iveală acum, inclusiv motivul pentru care asiaticul a vrut să îi ucidă pe cei doi bebeluşi.

Sâmbătă seara, Cristinela Datcu a intrat la duş şi i-a lăsat pe gemenii Gabriel şi Maria, de doa run an şi jumătate, împreună cu tatăl lor. A auzit ţipetele micuţilor şi a ieşit din baie cu un prosop pe cap, să vadă ce se întâmplă. I-a găsit pe cei doi plini de sânge, iar tatăl nu mai era în cameră.

Articolul continua dupa recomandari

A alergat în stradă, doar cu un halat pe ea şi cu prosopul pe cap, strigând după ajutor. Aşa au văzut-o vecinii, care au chemat ambulanţa şi poliţia. Tatăl dispăruse deja, luase cu el şi cicocanul cu care şi-a lovit copii, găsit a doua zi de poliţişti într-un sac de nisip, la câteva străzi distanţă de locul crimei.

CITEŞTE ŞI: Scandal imens la Oradea, după asasinarea Daliei Duca

Prietenii indianului au povestit poliţiştilor că acesta era extrem de gelos şi că în ultima vreme o terorizase pe Cristinela cu suspiciunea că gemenii nu sunt ai săi, pentru că, susţinea el "sunt prea albi!". Şi prietena cea mai bună a româncei, o conaţională în vârstă de 28 de ani a declarat că ştia că mama are probleme cu tatăl copiilor: "I-am spus de mai multe ori să îl părăsească, dar mi-a replicat mereu că ştie ce are de făcut. El se purta frumos cu copii, dar uneori îl auzeam spunând că poate nu sunt ai lui. I-am spus de multe ori că nu e bine pentru ea, dar nu a vrut să asculte."

Mama Cristinelei, bunica gemenilor, urma să sosească duminică la Londra, în vacanţă, ea aflând despre tragedie în drum spre aeroport. Şi fratele ei a plecat luni spre capitala britanică, pentru a fi alături de familie. 

CITEŞTE ŞI: Ce planuri avea Dalia Duca în ziua în care a fost ucisă

Sagar Das îşi dăduse cu două zile înainte de crimă demisia din postul de recepţioner de noapte de la hotelul unde lucra şi Cristinela, cameristă.