Premieră pe piaţa muncii. Primul motan din România a reuşit să devină antreprenor, cu doar trei luni de experienţă. A fost angajat mai întâi, dar acum şi-a deschis un atelier specializat în producţia de mobilă pentru animăluţe. Şi cum fiecare şef are nevoie de ajutor, blănosul are deja trei subalterni.

Mănâncă ori de câte ori când are chef, doarme toată ziua şi totuşi este şef. Bossulică şi-a început cariera în urmă cu doi ani, ca director de comunicare al unei companii de creaţie din Bucureşti. Însă, după numai trei luni a fost concediat. Experienţa i-a prins bine însă, pentru că a devenit influencer şi nu s-a mulţumit cu atât. Acum şi-a deschis propria firmă de mobilier pentru animale.

Articolul continua dupa recomandari

A plecat de la ideea că ar vrea să aducă ceva nou pe piaţa animăluţelor şi în special în România. Echipamentele le-a achiziţionat prin intermediul unui program de fonduri Europene neramburasbile, astfel el a putut să îşi creeze propria linie de mobilier - Laura Grama, arhitect

Bossulică este antreprenor de mai bine de un an, iar produsele lui au început deja să ajungă şi peste hotare.

Pe motanul-şef îl ajută trei angajaţi: un arhitect, un tâmplăr şi un agent de vânzări. Iar acum mai are pe cineva în probe.

La firma motanului Bossulică, un recipient pentru mâncare costă 140 de lei, o căsuţă - aproximativ 500 de lei, iar cine vrea un tunel pentru pisici, plăteşte 700 de lei.