Un accident extrem de grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN1, în zona localităţii Brăneşti din Prahova. Doi tineri au murit, iar al treilea se luptă pentru viaţă, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în două maşini parcate pe marginea drumului. Victimele încercau să schimbe o roată la unul dintre autoturisme.

Accidentul a avut loc în jurul orei două noaptea. Toate cele trei victime se aflau la marginea şoselei şi încercau să schimbe o roată la una dintre maşini.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul, produs pe DN 1 de un şofer de 23 de ani

Adrian Iacob, şeful Serviciului Rutier Prahova: Bărbaţii au fost surprinşi de către o autoutilitară ce circula dinspre Braşov spre Bucureşti, al cărei conducător auto posibil să nu fi observat în totalitate

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoutilitarei, un tânăr de 23 de ani din Sălaj, a scăpat duba de sub control.

A intrat într-unul din autoturismele de pe margine, care, din impact, l-a lovit pe celălalt. Cei trei tineri se aflau, din nefericire, între cele două maşini.

Unul a fost strivit pur şi simplu, iar celălalt a fost trântit la pământ. Amândoi au murit pe loc. Un alt treilea, de 21 de ani, a fost aruncat pe câmp

Adrian Iacob, şeful Serviciului Rutier Prahova: Au rezultat două persoane decedate şi una rănită grav preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti. Urmează să facem în continuare expertiza tehnică auto pentru stabilirea vitezei cu care rula această autoutilitară

Poliţia pune producerea accidentului pe seama vitezei

Cei trei bărbaţi erau dintr-o localitate apropiată, Floreşti. Pe tânărul rănit grav, medicii din Ploieşti fac eforturi să-l ţină în viaţă.

După accident, autoutilitara s-a oprit la zeci de metri de locul impactului, iar poliţiştii verifică dacă şoferul acesteia circula cu viteză mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.