Ea este cea mai importantă persoană din viața ta. Atât de importantă, încât poți vizualiza toată viața voastră împreună. Cu bune și cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare.

Și cum poți spune mai bine „Ești cea mai importantă persoană pentru mine!”, dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Articolul continua dupa recomandari

Indiferent că alegi să sărbătorești Valentine’s Day pe 14 februarie sau că preferi varianta românească a Dragobetului, pe 24 februarie, Ziua Îndrăgostiților este încă una dintre bunele ocazii în care îți poți exprima creativ iubirea față de cea mai importantă persoană din viața ta. Și pentru că un asemenea eveniment nu poate fi organizat oricum și oriunde, ți-am pregătit, în cele ce urmează, câteva idei de locuri inedite unde ai putea să-ți inviți partenera și să-i dăruiești un cadou deosebit cu acest prilej. 

Spune-i cât de mult o iubești, zburând cu balonul cu aer cald

Surprizele sunt întotdeauna binevenite, iar atunci când vine vorba despre a fi creativ în a-ți exprima sentimentele față de persoana iubită, nu trebuie decât să te gândești la personalitatea ei și la o experiență care v-ar face plăcere amândurora. Imaginează-ți cum ar fi, de pildă, să vă aflați pe acoperișul lumii, zburând deasupra Turnului Eiffel cu balonul cu aer cald, și aici, având romanticul Paris la picioarele voastre, să-i oferi un inel de logodnă din aur alb cu diamante. Și asta nu în orice zi, ci chiar de Valentine’s Day. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Și dacă îți surâde această idee, poți alege și alte locații, cum ar fi Cappadocia, în Turcia, de unde să puteți admira răsăritul deasupra unui peisaj de o frumusețe care îți taie respirația, sau Gstaad, Elveția, dacă vreți să bucurați de un tablou pitoresc cu sate, munți și cabane. Reține, însă, că este bine să organizezi totul din timp, pentru ca evenimentul să fie cu adevărat o reușită. 

Aniversarea voastră, de Valentine’s Day, la un concert 

O altă locație inedită unde a-ți putea sărbători un an de la începutul relației voastre, de pildă, chiar de Sfântul Valentin, este să luați bilete la unul dintre concertele artiștilor preferați. Mergeți într-o excursie de un weekend să-i vedeți și să vizitați împrejurimile orașului în care are loc evenimentul. Pasiunile comune sunt întotdeauna un criteriu excelent de luat în calcul, pentru că știți amândoi că vă veți simțiti bine și veți avea parte de o aventură de care vă veți aminti cu cea mai mare plăcere peste timp. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Și dacă vrei să-i oferi un cadou deosebit de Valentine’s Day, cum ar fi o pereche de cercei lungi cu diamante care să-i pună iubitei tale trăsăturile în valoare și să o facă să se simtă ca o regină, poți să-i dai darul chiar în timpul melodiei care îi place ei cel mai mult. Cu siguranță nu va uita niciodată gestul tău și va aprecia faptul că ai ales, nu întâmplător, tocmai acel moment pentru a-i spune cât de mult înseamnă ea pentru tine.

Alege peisaje naturale unice pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților

Dacă sunteți amândoi adepții vacanțelor în mijlocul naturii, departe de agitația marilor stațiuni sau a orașelor lumii, puteți opta pentru o excursie în pitorescul oraș Tyulenovo ca să petreceți Valentine’s Day într-un peisaj natural unic. Situată în apropiere de Shabla, la 80 de kilometri de Varna, zona este recunoscută pentru țărmurile stâncoase, peșteri, aerul proaspăt și apa foarte limpede. Este una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice de pe litoralul bulgăresc. Aici, de la înălțimea amețitoare a malurilor stâncoase și în muzica valurilor care se sparg cu furie de țărm poți să-i oferi iubitei tale un cadou special, cum ar fi o brățară din aur alb cu diamant. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Și dacă vreți o Zi a Îndrăgostiților cu senzații tari, puteți alege o excursie în Elveția și să faceți o călătorie cu celebrul Glacier Express. Munți, cascade și peisaje naturale de o frumusețe impresionantă, toate pot face parte dintr-o aventură interesantă de Valentine’s Day. 

Valentine’s Day într-un loc special pentru relația voastră

Există, cu siguranță, anumite locuri cu o încărcătură deosebită pentru voi, pentru că acolo v-ați cunoscut, v-ați spus primul secret sau v-ați sărutat pentru prima dată. Astfel, ele devin un fel de simbol al relației dintre voi și, în timp, capătă și mai mult farmec, pentru că retrăiți aceleași emoții intense ca atunci.  

Vezi 5 imagini în Galerie

Prin urmare, dincolo de orice eveniment special organizat de Valentine’s Day, mergeți împreună într-un astfel de loc și acolo, oferă-i alesei inimii tale un colier cu diamante și un buchet de trandafiri roșii. 

Alegerea unui loc inedit pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților poate fi o adevărată provocare, însă dacă te gândești că aveți amândoi nevoie de o aventură cu multă adrenalină sau de un spațiu intim și liniștit, în care să fiți doar voi doi, nu îți rămâne decât să planifici totul, din timp. Apoi, reține că poți ajunge la inima ei dacă îi arăți că o cunoști foarte bine, că îți pasă de preferințele și pasiunile ei și că-i accepți personalitatea exact așa cum este: unică. Cu siguranță și ea îți va răspunde în același fel, pentru că te iubește.

Sursa foto: Shutterstock, Teilor