Fara haine! Si fara inhibitii. Are, in schimb, o masca pe cap. Si o pofta nebuneasca de dans. In fata colegelor din banci, tanarul dezbracat aproape complet etaleaza cateva miscari. pentru adulti. O fata mai timida isi ascunde fata cu o esarfa.

Articolul continua dupa recomandari

Cand atmosfera explodeaza, nimeni nu mai e timid. Pe banci si pe scaune, toti elevii intra in jocul Harlem Shake. In centrul lor, mascatul dansator isi repeta schema.

Tinerii, elevi ai unui liceu de prestigiu din Timisoara, au postat propria varianta a Harlem Shake pe Internet. Filmarea a ajuns si la director, care i-a invitat pe parinti la o sedinta fulger.

“Vom propune sanctiunea cea mai drastica: scaderea minima a notei la purtare si mutarea disciplinara la o alta unitate”, a spus Sorin Ionescu, director Colegiul Banatean

Alta scoala, acelasi dans. Tot in Timisoara. Daca Harlem Shake ar fi o proba la Bac, nu ar mai pica nimeni. Cuprinsi de febra ritmului tehno, elevii se urca pe bancii. Unul dintre ei si-a luat tricoul, in loc de pantaloni. Si vicervesa. Vrea sa para ca danseaza in maini.

Altul se dezechilibreza si este foarte aproape de o aterizare fortata. De la o amuzament, fenomenul a ajuns o problema. Nationala. Profesorii sunt tot mai ingrijorati de ce se intampla in clase. Inspectoratul Scolar din Timis a inceput anchete.

Le va fi greu sa opreasca fenomenul. Daca la scoala se va da interzis la Harlem Shake. e destul loc si in afara.