Un jandarm din Bucureşti, aflat în timpul liber, a reuşit să surprindă în flagrant un bărbat care a sustras telefonul unei fete, în zona unor magazine de pe strada Halelor din Sectorul 3.

În timp ce se afla la cumpărături, împreună cu soţia şi copilul său, în zona unor magazine de pe strada Halelor din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti, jandarmul a observat un grup de bărbaţi suspecţi, care urmăreau două fete.

Articolul continua dupa recomandari

Jandarmul a continuat să observe atent acţiunea bărbaţilor, timp în care, unul dintre aceştia i-a sustras, uneia dintre fete, telefonul din buzunar. Acesta a intervenit imediat şi l-a imobilizat. Ulterior, a solicitat sprijin unui echipaj de jandarmi, care, în urma verificărilor, a stabilit faptul că victima este minoră, iar suspectul este recidivist şi, în trecut, a mai executat 3 pedepse privative de libertate.

În cauză, au fost întocmite acte de sesizarea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt", acestea urmând a fi predate, împreună cu făptuitorul, organelor competente, pentru continuarea cercetărilor.