Nici la munte, nu-i timp de pierdut. Iar cine n-ar bani de plecat, pune deoparte banii. de gratar.

Articolul continua dupa recomandari

Cinci zile de distractie. La mare, la munte, sau, pentru cei care vor neaparat o baie in piscina, la Baile Felix. Caci meteorologii au anuntat ploaie in acea perioada. Bugetarii au nu trei, nu patru, cinci zile de vacanta de sarbatori. De la Guvern!

Megavacanta din acest an vine la insistentele asociatiei investitorilor din turism. Cinci zile de vacanta inseamna profit mai mare pentru hotelieri si proprietarii de pensiuni. Care s-au pregatit deja cu oferte, cu surprize culinare, precum traditionalul miel, servit sub diferite forme: ciorba de miel, drob de miel

Buluc va fi insa pe litoral. Caci Pastele si 1 Mai vor fi sarbatorite impreuna anul acesta. Peste 30.000 de turisti sunt hotariti sa adune hotelierii la malul marii. Numai de sarbatori!

Proprietarii cluburilor si discotecilor de pe litoral isi vor deschide portile inca de pe 27 aprilie, in acest an. Un pachet in perioada vacantei de Pasti, un pachet de trei zile pentru doua persoane, incluzand si masa de Pasti ajunge la 340 de euro. Iar pentru cinci zile la 540 de euro.

Aproape 140.000 de turisti sunt asteptati sa-si petreaca minivacanta de 1 mai si Paste in tara, la munte sau la mare. Bugetarii vor recupera insa zilele de 2 si 3 mai in cursul anului.