Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit au suferit fracturi de piramidă nazală, s-a stabilit în urma investigaţiilor pe care le-au făcut la spitalul din Slobozia. Cei doi au fost implicaţi într-un accident rutier produs în această dimineaţă şi vor fi transportaţi la Spitalul Elias din Bucureşti.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia ancheta accidentului de circulaţie în care ministrul Agriculturii, Achim Irimescu şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair au fost răniţi având fracturi de piramidă nazală.

Articolul continua dupa recomandari

"Dosarul a fost preluat pentru efectuarea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale în cauză”, arată biroul de presă al Parchetului ICCJ.

Cei doi miniştri au fost răniţi, joi în jurul orei 10.30 într-un accident de circulaţie produs la ieşirea din Slobozia, mai arată reprezentanţii parchetului.

"Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia arată că ambii miniştri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigaţiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL şi neurochirurgical. Oficialii vor fi transferaţi la Bucureşti, la spitalul Elias, cu ambulanţa”, a arătat Ministerul Sănătăţii.