Trăim într-o lume în care imaginea primează. Pentru asta sunt inventate tot felul de tratamente faciale sau corporale care să menţină cât mai mult tinereţea şi supleţea. În Târgu-Mureş, de pildă, la modă sunt aparatele cu vacuum, care vă garantează un corp tonifiat. Iar mezoterapia este cea mai bună armă împotriva ridurilor.

Cocktailurile conţin, în funcţie de nevoile clientului, un cumul de substanţe - vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic sau oligoelemente. Toate acestea sunt indroduse în piele, cu ajutorul unui dispozitiv noninvaziv.

Articolul continua dupa recomandari

Corina Tinca- trainer cosmetica: Este un tratament de regenerare celulară a pielii, de reîntinerire practic. Acele vitamine şi în primul rând acidul hialuronic, combinat cu toate acestea, ajută propria piele să producă noul colagen.

Tratamentul este aplicat femeilor cu vârste de peste 30 de ani. Pentru a da rezultate, sunt recomandate minimum patru şedinţe, câte una pe săptămână. Apoi o întreţinere la câteva luni.

Înainte de intervenţie, însă, faţa este curăţată şi dezinfectată complet. Apoi începe procedura.

Spre sfârşitul şedinţei de mezoterapie se aplică o mască calmantă. Iar pe tot parcursul perioadei de tratament clientele trebuie să folosească o cremă cu factor mare de protecţie.

Adriana Opriş, clienta: Sunt la a doua şedinţă. Şi prima mi s-a părut foarte drăguţă. M-am iritat discret. În prima zi aveam mici, mici porţiuni roşii în zonele unde s-a trecut cu dispozitivul, a doua zi am fost chiar ok.

Mezoterapia este foarte eficientă şi în tratarea acneei. O şedinţă porneşte de la 175 de lei. Dar, în această perioadă, nu doar faţa este îngrijită, ci şi corpul.

Szekely Gyongyver, cosmetica si remodelare: Vin pentru tratamente de slăbit, pentru tratamente anticelulitice, pentru tratamente de tonifiere.

O şedinţă de remodelare corporală costă 135 de lei.