Dintre asii volanului cu probleme de directie, zilele acestea s-au remarcat cativa soferi din Baia Mare. Bravii invartitori ai volanului s-au dat peste cap, si la propriu si la figurat, si au inventat cateva metode de parcare ce cu siguranta vor dainui. In aceasta categorie exclusivista intra parcarea la iarba verde, parcarea direct in rau si parcarea "Mi-am tras sosea".

Articolul continua dupa recomandari

E o lebada. Ba nu, e o sirena. Ba nu, e un submarin. Da' de unde? E o masina. Bun, e o masina, dar ce cauta in rau. Are probleme de personalitate? Sau are probleme de. sofer? Prea multe intrebari, prea putine raspunsuri. Sa vedem ce zic oamenii care au fost martori ai parcarii. Ma rog, lansarii la apa. Sau cum s-o numi ceea ce a vrut soferul sa faca.

Parcarea demna de "Ghidul soferului incepator" apartine unei domnisoare. Care a crezut ca bolidul bavarez pe care-l conduce poate sa fie si submarin la nevoie. Ce-a gandit, doar ea stie. Si nu prea a vrut sa stea de vorba cu echipele de filmare venite sa suprinda pentru posteritatea parcarea ei. lacustra. Dupa ce martorii ilarului eveniment au obosit de atata ras, au gasit si explicatii pentru plonjeul in raul Sasar.

Iar daca erati convinsi ca nu avem cu ce sa va mai surprindem, tot din Baia Mare vine si urmatoarea metoda de parcare. I se mai spune metoda Terente Haiducul sau Unde e cheia de la boschet? Protagonisti sunt doi tineri pentru care curajul a fost urias si drumul prea mic. Rezultatul? A ucis cativa arbusti, a distrus un cauciuc si a impodobit parcul cu un nou exponat. Propria masina.