Un tânăr coregraf, de numai 18 ani, de la Palatul Copiilor din Iaşi se numără printre victimele cumplitului accident rutier petrecut, vineri, pe dealul Perşani din judeţul Buzău. Tânărul Cosmin Teodor Manoilă avea postat pe Facebook un mesaj din filmul "Gladiator": "What we do in life echoes in eternity”.

Cosmin Teodor Manoilă a absolvit Colegiul de artă ”Octav Băncilă” din Iaşi şi era coregraf la Palatul Copiilor. Pe pagina sa de Facebook, Cosmin apare în fotografii împreună cu membri ai unui ansamblu de dansuri populare.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

De asemenea, el îşi pusese la fotografia de copertă o imagine din filmul ”Gladiatorul”, cu mesajul: ”What we do in life echoes in eternity” (Ceea ce facem în viaţă are ecou în eternitate).

Vezi 1 imagini în Galerie

Celelalte trei persoane decedate în accidentul de autocar din judeţul Braşov sunt cei doi şoferi - Ilie Cojocaru şi Andrei Popa, care aveau 58, respectiv 42 de ani - şi coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Perşani din judeţul Braşov, în jurul orei 12.30, după ce şoferul ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, astfel că a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de parapetul care desparte sensurile şi s-a răsturnat.

Iniţial, autorităţile au furnizat informaţii contradictorii legate atât de numărul victimelor, cât şi de numărul persoanelor aflate în autocarul răsturnat pe DN 1.

Potrivit ultimului bilanţ transmis de Ministerul Sănătăţii şi confirmat şi de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, în accident şi-au pierdut viaţa patru persoane, iar alte 26 de persoane au fost rănite şi transportate la spitale, dintre acestea una fiind în stare critică.