Şoferiţa unui autoturism Mercedes Benz a sesizat că iese fum din partea dreaptă spate, în timp ce se afla în mers, pe DN 17, în Pasul Mestecăniș.

Tânăra de 22 de ani nu s-a panicat şi a reuşit să scoată maşina de pe şosea, într-o parcare din apropiere, apoi să iasă din maşină atât ea, cât şi pasagerul din dreapta. Imediat ce au ieşit, un incendiu a izbucnit în partea din spate a maşinii.

Articolul continua dupa recomandari

N-au stins maşina ca să aiba imagini bune

În timp ce focul se răspândea rapid la toată maşina, mai mulţi şoferi au oprit în parcarea respectivă, atraşi de fumul pe care îl degaja incendiul. Potrivit newsbucovina.ro, curioșii care au oprit au preferat să filmeze scena cu telefoane mobile decât să folosească stingătoarele din mașini, autoturismul făcându-se scrum.

Până la ajungerea la fața locului a unui echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, autoturismul marca Mercedes-Benz a fost distrus integral, iar în incendiu au ars și acte și bunuri ale celor doi. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii accidentului ca fiind un scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului.