Un tânăr de 27 de ani din Brătești, județul Iași, a avut parte de un sfârșit cumplit, într-un spital din București, după ce în urmă cu patru luni a început să se simtă rău în momentul în care s-a întors din Danemarca, unde lucrase ca medic veterinar la o fermă de porci.

La scurt timp după ce s-a întors din Danemarca, unde lucrase ca medic veterinar, Iulian Echimov s-a simțit rău și a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Articolul continua dupa recomandari

Medicii bănuiau că este vorba despre o bacterie, însă nu a existat niciun diagnostic concret. Pentru că nu s-a simțit mai bine, tânărul a ales să plece înapoi în Danemarca cu scopul de a se însănătoși, potrivit newspascani.com.

Apropiații spun că nici acolo nu a primit răspunsuri clare, așa că s-a decis să se întoarcă în România.

Pe drum, însă, a fost victima unui ușor accident de circulație în Cehia, fapt ce a dus l-a internarea sa într-un spital. Cum niciun doctor de acolo nu cunoștea istoricul medical al acestuia, tânărul din Brătești a fost externat și a ajuns acasă.

Aici, starea lui de sănătate s-a agravat, iar familia a apelat din nou la medici, el fiind transportat la un spital de specialitate din București, unde a stat internat mai bine de trei săptămâni.

Pe 1 mai, Iulian s-a stins din viață.