Sărbătorile nu înseamnă doar ospeţe sau petreceri, ci şi fapte bune. Este perioada în care putem să oferim un zâmbet oamenilor care au nevoie de ajutorul nostru. Elevii de la patru licee din Constanţa şi militarii de la baza Kogălniceanu s-au întrecut într-un meci de baschet caritabil.

Nu a fost cu bilet, spectatorii au adus haine sau jucării care vor ajunge la copiii nevoiaşi, de moş Crăciun.

Articolul continua dupa recomandari

Şi elevii, dar şi militarii intră pe teren cu acelaşi gând: nu neapărat să câştige, cât să dea o mână de ajutor şi să îndulcească un pic, de sărbători, viaţa celor mai puţin norocoşi.

Pentru că miza nu este câştigarea vreunui campionat, partida este presărată şi cu momente artistice.

Cei care au dorit să vadă confruntarea baschetbaliştilor nu au cumpărat bilete. Au adus, în schimb jucării, haine sau alimente, care vor ajunge la patru familii nevoiaşe din Constanţa. Fiecare liceu a luptat pentru o cauză.

Baschetbalist american: Asta este minunat. De-asta suntem aici şi asta vrem să facem, să-i facem pe toţi fericiţi.

Baschetbalist român: Este o activitate foarte frumoasa. Totul este pus al punct cum trebuie si sunt fericit ca particip. Se simte foarte bine cand te gandesti ca ajuti comunitatea ta

Şi autorităţile locale, dar şi Liga Navală Americană au contribuit cu bani, astfel că şi alte familii fără posibilităţi financiare, dar şi copiii din centrele de plasament vor primi daruri de sărbători.