Un șofer din Suceava a avut parte de o surpriză neplăcută, joi dimineață, după ce a blocat pe timpul nopții accesul utilajelor de salubrizare. Supărați că nu a fost ridicat gunoiul, câțiva locatari l-au depozitat pe parbrizul mașinii.

Incidentul a avut loc în cartierul George Enescu din Suceava, unde, ca urmare a volumului mare de deşeuri care se produc zilnic, atât de la blocuri, cât şi de la spațiile comerciale de la bulevardul principal, gunoiul este ridicat chiar şi de trei ori pe zi de către firma de salubrizare, informează Monitorul de Suceava.

Articolul continua dupa recomandari

Doar că, joi dimineața, angajații nu au putut ajunge la pubele din cauza unei mașini parcate neregulamentar și au fost nevoiți să meargă mai departe, pentru colectarea deșeurilor. 

Locatarii din zona nu au fost mulțumiți de situație și l-au "taxat" pe șoferul neatent, depozitând saci de gunoi pe parbrizul și capota mașinii sale.

Potrivit sursei citate, postarea celui care a semnalat situația din George Enescu, cu comentariul “Nu respecți programul celor de la salubritate? Lumea pune gunoiul pe tine”, a generat imediat foarte multe aprecieri, dar şi comentarii, unii spunând că proprietarul maşinii “a scăpat ieftin”, în vreme ce alții au îndemnat să se procedeze la fel în zona unde stau ei şi sunt cazuri similare.

Mașinile care blochează accesul utilajelor de salubrizare sunt o problemă frecventă în Suceava, iar reprezentanții primăriei sunt nevoiți să trimită des agenți de la Poliția Locală pentru a elibera accesul în zonele cu pubele. Șoferii, însă, revin la vechile obiceiuri, câteva ore mai târziu.