Un bărbat din Constanţa s-a dus, plin de nervi, să-şi recupereze maşina de la firma care se ocupă cu ridicarea maşinilor parcate neregulamentar de pe stradă. 

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Articolul continua dupa recomandari

A vrut să-şi recupereze maşina fără să plătească

Angajaţii firmei respective au avut o tentativă să-l oprească, însă fără succes, respectivul reuşind să ajungă la maşina lui, însă s-a oprit la poarta principală, unde angajaţii au apelat la un gest extrem, punându-se în faţa maşinii.

De asemenea, paznicii au blocat poarta, moment în care şoferul a sunat la 112 să anunţe că este sechestrat în interiorul parcului auto, fără voia lui.

La fața locului, au sosit polițiștii de la Secția 5 din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și un echipaj de la Serviciul Rutier, iar agenţii au constatat că bărbatul este băut, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Bărbatul furios este cercetat de polițiști pentru infracțiunile de violare a sediului profesional și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În plus, a fost sancționat și pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112, iar maşina tot nu şi-a recuperat-o.

Suma pe care ar fi trebuit să o plătească ca să-şi recupereze maşina era de aproape 800 de lei.