Poliţistul Marian Godină a fost prezent la accidentul teribil care a avut loc marţi şi în care două persoane şi-au pierdut viaţa. Doi tineri, unul de 26 de ani, celălalt de 27, au murit într-un cumplit accident petrecut la Braşov. Cei doi se aflau pe o motocicletă care a fost lovită violent de o maşină.

Marian Godină a fost cel care a intervenit la locul accidentului pentru cercetări şi a mărturisit că i-a fost dificil să se concentreze, având în vedere că acolo erau şi familiile victimelor, care plângeau. Unul dintre cei doi tineri urma să se căsătorească în acest weekend.

Articolul continua dupa recomandari

“Mă întreabă mulți prieteni dacă nu îmi e milă câteodată să îi dau cuiva o amendă sau să îi rețin permisul de conducere. Cum să îmi mai fie când văd astfel de accidente, care se întâmplă întotdeauna din cauza nerespectării uneia sau mai multor reguli de circulație? Mi-a fost milă şi mi-a fost greu ieri, când am fost la acest accident în care doi tineri şi-au pierdut viața. Mi-a fost greu să mă mai pot concentra pe ce aveam de făcut când pe fundal se auzeau țipetele de durere ale rudelor celor doi. Unul urma să se căsătorească duminică... Din mulțimea de oameni adunați acolo, înmărmuriți de priveliştea ce o aveau în fața ochilor, nu mi-a cerut nimeni ordin de serviciu, insigne, legitimații, atestate, caiete şi alte baliverne citite de pe net. Tragic...”, a scris Godină pe Facebook.

sursa: antena3.ro