Un anunţ că într-un parc din Bucureşti a fost aruncată mâncare otrăvită a declanşat alarma. S-a creat panică printre părinţi, care sunt împărţiţi în două tabere. Unii susţin că s-au mobilizat pentru a se răzbuna, astfel, pe cei care nu au supravegheat un câine care a atacat un copil. În timp ce alţii spun că s-a ajuns prea departe. Otrava din parc ar putea face victime printre cei mici. 

"Suntem câteva familii care au pregătit un asortiment bogat de mâncare otrăvită pentru câinii voştri". Astfel de afişe au umplut parcul de lângă şcoala 117 din Bucureşti. Iar ceilalţi părinţi au intrat în alertă. 

Articolul continua dupa recomandari

Au strâns de pe jos toate probele. Bucăţile de carne, despre care se anunţase că erau otrăvite cu substanţe folosite la omorârea insectelor, au fost duse la poliţie. 

Părinţii care ar fi venit cu mâncarea otrăvită şi-au explicat supărarea tot în mesajul printat. Povestesc că un câine ar fi sărit pe un copil, l-a speriat şi i-a murdărit  hainele. 

Acum, poliţia este chemată să facă lumină: "În urma sesizărilor primite de la cetăţeni, la secţia 20 Poliţie au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni. Vorbim despre ameninţare şi în acelaşi timp vorbim despre tentativă a uciderii animalelor."

Dacă se va dovedi că au pus otravă în parc, părinţii riscă dosar penal.