La nici o lună după nuntă, o tânără de 26 de ani, din Buzău, a fost găsită moartă în casă, cu fiica ei în vârstă de 7 ani lângă ea, în pat. Copila se afla în stare gravă, însă s-a reuşit acordarea primului ajutor la timp şi transportarea ei la spitalul din Buzău.

În tot acest timp, soţul femeii, care se afla în Franţa, la muncă, se uita pe camerele de supraveghere instalate în afara locuinţei, întrebându-se de ce nu vede mişcare în curte. A avut, însă, prezenţa de spirit să sune doi localnici, pe care i-a trimis să vadă ce se întâmplă.

Articolul continua dupa recomandari

Familie distrusă la Buzău, de monoxidul de carbon

Vecinii au fugit într-un suflet la casa omului şi au bătut la uşă, au bătut la geam, însă nu au primit niciun răspuns. Soţul femeii le spusese să spargă uşa şi să intre în casă, aşa că au făcut tot ce au putut să intre.

Când au păşit în încăpere, localnicii au fost martorii unei privelişti teribile. Tânăra zăcea fără suflare pe pat, iar lângă ea, fetiţa, care încă mai respira. Un fum gros învăluia încăperea.

Imediat, oameni au scos-o pe femeie în curte, şi pe fetiţă la fel. Au sunat la 112, iar medicii au sosit în câteva minute.

Salvatorii au preluat fetița de 7 ani și au dus-o la Spitalul de Urgență Buzău, însă pentru Laura, mama ei, nu s-a mai putut face nimic.

Din ultimele informaţii transmise de medici, fetiţa începe să-şi revină.