Mamaia a furat startul la distracţia pe litoral. Mii de tineri au petrecut deja prima noapte albă în cea mai vibrantă staţiune de la mare. Au dansat la un festival de muzică electronică şi sunt decişi să continue până pe 1 mai. E nevoie însă de antrenament, unii au căzut laţi după câteva ore.

Muzica a răsunat în Mamaia, noaptea trecută, la fel de tare ca în plin sezon. Mii de români şi strâini s-au adunat aici pentru festivalul de muzică electronică.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că la festival au sosit tineri din toată lumea, engleza a fost limba oficială a staţiunii. Am găsit însă şi români gata să ne reprezinte pe ringul de dans.

După o noapte de petrecere, unii turişti nu s-au mai putut ţine pe picioare.

Poliţiştii au făcut şi prima captură de droguri. Un britanic de 23 de ani a fost prins cu peste 50 de grame de cocaină şi amfetamină după ce făcuse scandal în apartamentul pe care l-a închiriat în staţiune.

Dimineaţa i-a prins, însă, pe majoritatea turiştilor în picioare şi gata să repete experienţa.

La ieşirea de pe ringul de dans pe tineri i-au aşteptat rulotele cu mâncare. Cei au căutat să se întremeze după o noapte agitată au fost clienţii ideali.

În timp ce primul val de turişti se odihnea pe plajă, al doilea val era în drum spre mare. Cei mai mulţi aveau ca destinaţie. tot Mamaia.

Dacă vreţi să vă alăturaţi petrecerii, grăbiţi-vă încet. 1.200 de poliţişti, 300 de radare şi un eliopter vor veghea traficul spre staţiuni.