Mărturie șocantă în cazul fetiței de 13 ani care și-a înjunghiat bunica, la Oradea, și care este dată în urmărire națională, după ce a dispărut de la domiciliu.

Mama lui Abigail, fetița de 13 ani care și-a înjunghiat bunica în apartamentul lor din Oradea, a declarat, pentru Observator, că fata este îndrăgostită de tatăl ei și că între cei doi ar fi existat chiar relații intime.

Articolul continua dupa recomandari

"Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r - tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail", este mărturia șocantă a mamei fetei. 

Aceasta a adăugat că și adolescenta i-a confirmat, în trecut, că ar fi avut o relație intimă cu tatăl ei, lucru pe care l-a retractat ulterior.

"Chiar și Abigail mi-a confirmat asta, mai demult, dar apoi și-a revocat cuvintele, că nu este adevărat. Dar, atitudinea ei, comportamentul ei, dragul de a-i lua apărarea foarte mult și sacrificiul. Ceea ce face ea pentru el face doar o persoană care este foarte îndrăgostită de cel pentru care face toate astea", a continuat femeia. 

Mama lui Abigail speră ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede, afirmând că fostul ei soț, pe care îl numește Cosmin, ar fi amenințat martori în acest dosar.

"Sper ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede, este de destul de mult timp pe rol și să iasă la iveală tot adevărul care a fost ascuns până acum. Sper ca cei care au văzut spă spună ce au văzut, deși au fost manipulați de Cosmin. Chiar au fost amenințați că vor primi bătaie. Asta e ceea ce a schimbat-o pe Abigail, din cauza asta s-a îndepărtat de mine și de familia noastră, ca să fie aproape de el mai mult", a mai spus tânăra.

Mama fetei a rămas însărcinată la 17 și a crescut-o pe Abigail împreună cu părinții ei. Este studentă, nu este angajată, ci face curățenie prin apartamentele vecinilor pentru a avea un venit.

Adolescenta locuieşte împreună cu mama şi bunica ei, însă, potrivit informațiilor din dosar, se refugia des la tatăl ei, chiar dacă părinţii sunt divorţaţi.

Mama lui Abigail a obținut un ordin de restricție împotriva fostului soț, acesta neavând voie să se apropie nici de familie, nici de apartamentul în care cele două locuiesc, la Oradea.

Bunicul lui Abigail este plecat in Italia, el fiind cel care susține financiar familia.