Mihaela Macioc, mama adolescentei de 14 ani ucisă de tatăl ei, la Săcele, a declarat cu lacrimi în ochi că bărbatul își merită soarta, după ce a fost arestat, și că nu crede nimic din ce spune acesta, că Elena s-ar fi sinucis în fața lui.

"Normal că a meritat să fie arestat. Și-a meritat soarta. Dacă el a crezut așa de cuviință, să-și omoare propriul copil... Nu cred că fata mea a făcut așa ceva (n.r. - tatăl Elenei le-a declarat anchetatorilor că de fapt fata s-ar fi sinucis și că el nu a putut să o împiedice să-și ia viața). Trebuia să lase un semn, trebuia să zică ceva. Nu cred", sunt cuvintele mamei îndurerate de pierderea suferită.

Articolul continua dupa recomandari

Mama Elenei fata de 14 ani ucisa la Sacele, despre ipoteza lansata de tatal ucigasVezi 2 imagini în Galerie

Costel Bighiu neagă că și-ar fi ucis fiica

Conform procurorilor, Costel Bighiu (47 de ani) nu şi-a recunoscut fapta, spunând că fata lui s-a sinucis injectându-şi o substanţă otrăvitoare, dar el nu a putut explica urmele de pe gâtul fetei.

Anchetatorii susţin că în jurul gâtului victimei erau nişte înţepături, dar acestea nu au avut vreo legătură cu moartea, fiind superficiale şi neproducând niciun efect în organismul ei.

Concluzia anchetatorilor este că fata a murit stragulată de propriul tată, care, apoi, și-a injectat erbicid și a ajuns în comă la spital.

Salvat de medici, Bighiu a fost arestat, joi, pentru 30 de zile.