Caz cutremurător în oraşul Brezoi din Vâlcea! O mamă este anchetată sub acuzaţia că şi-a ucis bebeluşul imediat după ce l-a adus pe lume. Femeia de 37 de ani, care mai are trei copii, a născut acasă, în baie, fără ajutor medical, iar apoi şi-ar fi sufocat pruncul şi l-a aruncat într-o găleată cu rufe murdare. A doua zi, femeii i s-a făcut rău pe stradă, a ajuns la spital şi aşa a ieşit totul la iveală. Acum e cercetată penal. Atenţie, informaţii cu un puternic impact emoţional.

Femeia le ascunsese vecinilor că e însărcinată, invocând că suferă de ciroză, iar boala îi dă stări de rău. Săptămâna trecută, însă, a adus pe lume cel de-al patrulea copil. A născut singură în baia din apartamentul iubitului ei, care este plecat în străinătate. Şi tot de una singură ar fi acţionat şi mai departe.

Articolul continua dupa recomandari

Vecin: A născut şi a băgat copilul într-o găleată, asta e sigur din ce ştiu de la Poliţie. După aia a pus peste găleată un teanc de haine

A doua zi, femeii i s-a făcut rău pe stradă, iar imediat cum a ajuns la spital, medicul de gardă a depistat că era lăuză.

VASILE CERBU, MANAGERUL SPITALUL ORĂŞENESC BREZOI: Pacienta se simţea rău, am pus-o pe cărucior şi am dus-o la cabinetul de ginecologie, unde doctorul ginecolog a consultat-o şi şi-a dat seama că a fost o naştere la termen, cu retenţie de placentă.

Medicul a alertat poliţia, iar agenţii au mers la locuinţa femeii unde au făcut descoperirea sinistră.

CĂTĂLIN UDREA, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL IPJ VÂLCEA: În baie s-au găsit mai multe obiecte de vestimentaţie. Într-un recipient din plastic a fost descoperit cadavrul unui nou-născut de sex masculin

Pe numele mamei a fost întocmit acum un dosar penal pentru ucidere ori vătămare a nou-născutului. Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar femeia urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Aceasta mai are acasă trei copii, iar în urmă cu câţiva ani i-a mai murit o fetiţă abia născută, fiind şi atunci suspectă de crimă.

Un alt astfel de caz încă stă pe masa procurorilor, în Suceava, acolo unde o mamă anchetată pentru că şi-ar fi omorât trei nou-născuţi este însă în libertate, acasă, lângă alţi trei copii pe care-i are.