Designul din locuinta este o reflexie a personalitatii si stilului locuitorilor, motiv pentru care specialistii atrag atentia ca acesta este foarte important, iar alegerile trebuie sa fie foarte bine gandite. Persoanele care nu sunt foarte exigente cu spatiul, aspectul sau costul mobilierului pot alege mobilierul standard, care se gaseste direct in magazine, iar de cealalta parte, persoanele pentru care originalitatea este foarte importanta, spatiul trebuie sa fie bine optimizat, iar costurile cat mai reduse sunt indrumate catre mobilierul la comanda.

In ciuda aparentelor, mobilierul personalizat este mult mai accesibil din punct de vedere al pretului decat mobilierul standard. Arta-mobilei.ro este magazinul numarul 1 de mobila la comanda Bucuresti si va poate ajuta sa va indepliniti orice vis in materie de mobilier deoarece iau in calcul toate cerintele si incearca sa vizioneze cat mai clar imaginea si asteptarile clientilor pentru ca rezultatul final sa fie egal sau chiar mai frumos decat cel din viziunea lor. Mai mult decat atat, nu doar designul este punctul forte al specialistilor Arta-mobilei, ci si calitatea, oferind in acest sens mentenanta.

Articolul continua dupa recomandari

Cele mai multe persoane isi doresc un mobilier unic in locuinta, astfel incat mobilierul standard nu corespunde acestei cerinte. Avantajul mobilierului la comanda este ca acesta poate sa corespunda tuturor cerintelor clientilor, plastrandu-si in acelasi timp designul unic si placut.

Mobilierul personalizat este perfect in cazul in care va doriti sa dispuneti de spatiu de depozitare intr-un apartament mic sau chiar intr-o gasoniera. Mobilierul poate fi proiectat astfel incat sa fie folosit eficient si optimizat chiar sic el mai mic spatiu din apartament. De multe ori, este posibil ca un perete sa ramana gol sau sa nu incapa piesele de mobilier in toate colturile, mobilierul standard fiind de cele mai multe ori prea mare sau prea mic. Tocmai din acest motiv mobilierul la comanda poate sa va vina in ajutor oricand, el putand fi realizat in orice dimensiune si cu oricate spatii de depozitare pentru a se potrivi perfect in spatiul destinat lui.

De regula, studiile demonstreaza ca romanii isi schimba mobilierul, in medie, o data la 15 ani, motiv pentru care calitatea este un criteriu foarte important de care trebuie sa tineti cont. Daca vreti ca mobilierul sa ramana intact cativa ani de zile, atunci mobilierul la comanda este o optiune demna de luat in considerare, cu atat mai mult ca de obicei mobilierul standard este realizat de obicei din materiale de calitate inferioara pentru a reduce cat mai mult costurile de productie, in timp ce mobilierul personalizat pune la dispozitie o gama variata de materiale de cea mai buna calitate.

Specialistii Arta-mobilei va indeamna sa va ganditi inainte de toate la nevoile locuintei si la nevoile dvs. in loc sa organizati totul in functie de mobilierul disponibil in magazine. Mobilierul trebuie sa va satisfaca arhitectul din interior, iar piesele trebuie sa fie livrate in dimensiuni potrivite, nici prea mari, nici prea mici, ci in dimensiunea corecta. Arta-mobiliei va sta la dispozitie, oferind cele mai bune sfaturi de confectie si de mentenanta, dar si piesele de mobilier la superlativ.