Rudele unei femei care tocmai îşi botezase copilul au fost atacate cu cuţitul de unul dintre invitaţi, nemulţumit că formaţia nu cântă ce vrea el. Mai multe persoane au încercat să-l potolească, însă au căzut sub loviturile acestuia de cuţit.

Oamenii au sunat la 112, iar mai multe ambulanţe s-au deplasat la adresa respectivă, unde priveliştea era ca după război.

Articolul continua dupa recomandari

Măcel la un botez, în Puieşti, după ce un invitat a lovit cu cuţitul mai multe persoane, din cauza muzicii

O petrecere de botez s-a terminat într-o baltă de sânge, la Puieşti, în Vaslui, după ce un invitat, supărat pe muzică, a făcut măcel cu un cuţit. Trei persoane au fost înjunghiate, două suferind răni grave şi necesitând transportul de urgenţă la spital.

"Am fost solicitati în satul Cristesti, comuna Puiesti, unde se aflau trei victime înjunghiate. Doi bărbati de 35, respectiv 30 de ani, au fost transportati la spitalul din Bârlad, cel de 30 de ani având multiple plăgi înjunghiate, iar cel de 35 de ani un TCC si câteva oase fracturate, plus o plagă înjunghiată. Cei doi au fost transportati la CPU Bârlad, în stare stabilă, iar a treia victimă, un bărbat de 24 de ani, a refuzat transportul la spital", informează medicii, citaţi de vremeanoua.ro.

"În cauză s-a deschis un dosar penal, în care se fac cercetări de către procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru infractiunea de tentativă la infractiunea de omor calificat”, infomează şi poliţiştii.