Speakeri de renume mondial, sute de medici și specialiști din întreaga țară participă la Ediția a XI-a a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging. La eveniment este prezent și Centrul de Cercetare Anti-Aging, cel mai nou departament al Senatului Științic al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dedicat activității științifice inovatoare din acest domeniu.

Înființat la începutul acestui an, Centrul de Cercetare Anti-Aging este o platformă de excelență în cercetare și inovare, dedicată susținerii și formarii specialiștilor din această ramură medicală.

Articolul continua dupa recomandari

Lăcrămioara Frasineanu, manager de proiect Centrul de Cercetare Anti-Aging: Obiectivul acestui centru îl constituie identificarea și susținerea oricărui demers științific, din zona medicinei anti aging, punând accent pe orice inovație, formula, supliment alimentar care creste considerabil calitatea vieții. Ne propunem sa ne facem cunoscută activitatea, sa ne conectam cu specialiști din domeniul anti aging.

În cadrul Congresului de specialitate s-a discutat și despre tehnologiile viitorului, cum ar fi utilizarea celulelor stem extrase din țesutul adipos, care vor ajuta la îmbunătățirea calității vieții și creșterea speranței de viață a oamenilor cu diferite afecțiuni cardiace.

Nedelcu Ioan Prof. Dr, Președinte Congresul Internațional Anti-Aging: Medicina viitorului va fi medicina regenerativa, în care punct de mare interes va fi reprezentat de folosirea celulelor stem, celule stem extrase din țesutul adipos. Sunt efecte benefice de la Alzheimer, la infarctul miocardic, la insuficiența respiratorie. 

El Shanti ABdel, speaker Congresul Internațional Anti-Aging: Medicina viitorului cred ca o sa fie medicina miniminvaziva, cu produse naturale care respecta dinamica facială, pentru a da un aspect natural al fetei. Congresul este important pentru ca aduce ce este nou în domeniul estetic și tot ce este de ultima generație

Consiliul de Onoare al Senatului Științific, prin Centrul de Cercetare Anti-Aging, a decis să se alăture demersurilor specialiștilor și cercetătorilor români din sfera medicinei anti-aging, de a susține și promova evoluția acestei specialități în România, prin acordarea unui premiu de 10.000 de lei, unei inovații din acest domeniu, prezentată pentru prima dată în cadrul acestui congres.

Lăcrămioara Frasineanu, manager de proiect Centrul de Cercetare Anti-Aging: Vrem sa oferim un premiu de 10 000 de lei unui demers științific, unui proiect de cercetare cu o contribuție deosebită în creșterea calități vieții.

Congresul Internațional a strâns la un loc medici și specialiști din toata tara, cărora le sunt prezentate cele mai noi tehnici, metode, aparate și abordări în domeniul esteticii medicale și anti-aging-ului.