Regizorul şi producătorul francez, Luc Besson a fost acuzat de viol, de o tânără de 27 de ani. Femeia susţine că a fost agresată sexual de acesta, la jumătatea lunii mai, într-o cameră de hotel. Analizele toxicologice la care a fost supusă tânăra, însă, au ieşit negative, scrie presa franceză.

Femeia a depus plângere la o secţie de poliţie din Paris, la o zi după întâlnirea cu Besson, care a dezminţit pe loc acuzaţiile, catalogând spusele femeii drept "fanteziste".

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra le-a povestit poliţiştilor că a băut un ceai la întâlnirea cu Luc Besson, după care i s-a făcut rău şi a început să aibă pierderi de memorie.

Femeia a afirmat, de altfel, că are o relaţie intimă cu regizorul în vârstă de 59 de ani de aproape 2 ani şi că s-a simţit obligată să întreţină relaţii sexuale cu el ca urmare a raporturilor lor profesionale.

"Luc Besson dezminte categoric aceste acuzaţii fanteziste", a declarat pentru AFP avocatul său, Thierry Marembert. "Este o persoană pe care o cunoaşte, faţă de care nu a avut niciodată un comportament deplasat", a adăugat el.

Sursă: Agerpres