Loteria bonurilor fiscale 22 iulie 2018. Ministerul Finanțelor Publice organizează, astăzi, o nouă extragere pentru loteria bonurilor fiscale, la care participă bonurile emise în perioda 1 - 30 iunie.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Articolul continua dupa recomandari

În cazul în care bonul fiscal câștigător este deținut de mai mult de 100 de persoane, Ministerul Finanțelor Publice va organiza o nouă extragere.

Astfel, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astăzi, 22 iulie 2018, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 19.50.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare la loteria bonurilor fiscale.

Loteria bonurilor fiscale 22 iulie. Ministerul Finantelor anunta un premiu de un milion de leiVezi 2 imagini în Galerie

Loteria bonurilor fiscale 22 iulie 2018. Extragere în două etape

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Extragerea va avea două etape:

- etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30;

- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Loteria bonurilor fiscale 22 iulie 2018. Cum afli dacă ai câștigat

Un bon fiscal este considerat câștigător la loteria bonurilor fiscale doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat:

- logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal;

- data și ora emiterii;

- numărul de ordine.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea 'conform cu originalul', pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.