Vara te inspiră să faci alegeri dintre cele mai stilate, combinații încântătoare. Cu puțin curaj în a exprima stilul ceva mai mult decât prin aceeași clasică linie, vara ți se impune și prin caracteristici aparte, specifice de sezon. Ce alegi în materie de încălțăminte? Ce pantofi, sandale sau alte tipuri de încălțăminte îți vor purta pașii spre cluburi de vară sau la plimbări lungi pe faleză?

ANNA CORI este brandul care încalță mii de femei și bărbați preocupați de stil, de rafinament, de încălțăminte de calitate. Aici vei descoperi încălțăminte potrivită ție. Colecția pentru vara aceasta asigură un look unic cu fiecare opțiune prezentată. Ține cont de faptul că moda gleznelor la vedere a devenit și pentru bărbați un stil tot mai adoptat. Așadar, încălțămintea devine automat un punct de atracție, mai mult ca oricând pusă într-o lumină favorabilă.

Articolul continua dupa recomandari

Colecția ANNA CORI pentru femei

Vara anului 2018 readuce în prim plan saboții. Acest tip de încălțăminte vine cu avantajul purtării în mod simplist, fiind confortabili și versatili. La www.annacori.com astfel de variante nu rezumă opțiunile. Cu alte cuvinte, brandul ANNA CORI este generos la acest capitol. În tonuri clasice și mai degrabă în varianta negru, saboții prezenți aici sunt de o diversitate a tiparelor ce favorizează orice femeie.

Încearcă moda saboţilor cu decupaj în partea din spate, clasic închiși în față, cu talpa joasă. Încearcă-i pe cei din piele întoarsă, cu un toc robust sau chiar din piele de șarpe. Formele interesante ale tocurilor contribuie și ele la un aspect deosebit al încălțămintei per total.

Vara se poartă sandale. Fără doar și poate sunt tipul de încălțăminte ce se asociază direct cu acest sezon. Pot fi și ele elegante, casual, potrivite pentru orice moment al zilei; marele lor avantaj se referă la confortul pe care îl oferă în a arăta bine și a face față cu brio temperaturilor ridicate, specifice verii. Iar ANNA CORI ține cont de astfel de referințe și răsfață publicul interest cu modele dintre cele mai diverse.

În linii clasice, se menține interesul pentru acele sandale închise în partea din față, fie cu vârf rotund sau mai alungit. Pielea naturală, în toate formele ei, îmbracă piciorul cu linii fine și cu delicatețea unor sandale ce subliniază clar feminitatea. Sunt sandale ce te transpun automat într-o lume a eleganței.

În variante mai relaxate ca stil se deosebesc în colecția ANNA CORI acele sandale ce îmbină într-o armonie perfectă pielea întoarsă cu cea snake chic. Tocul iese în evidență și cromatic și prin textură, dar mai ales prin formă, fiind mai robuști.

Alte forme interesante se referă la decupajele laterale, în condițiile în care călcâiul este acoperit, sandalele cu închidere la gleznă, precum și cele cu toc înalt, subţire. Pentru zile încărcate, când sunt mereu agitate și simt nevoia de a purta ceva practic femeile pot încerca sandalele cu talpă joasă de la ANNA CORI, realizate cu aceeași atenție la detalii și din materiale de calitate de asemenea. Se remarcă astfel cele cu barete și catarame, în tonuri de maro sau negru, cu piele naturală sau snake chic.

Moda verii pentru bărbați

Deși preferă mai degrabă stilul minimalist, simplu, bărbatul modern își îndreaptă atenția spre încălțăminte ce îi pune în valoare masculinitatea. În varianta de la ANNA CORI asta ar putea însemna preferința pentru pantofii cu perforații decorative, mocasini sau loafers cu textură lucioasă sau simplă. Cei din urmă, ideali pentru ținute smart casual, sunt și la mare căutare mai ales vara, putând fi purtați ca atare, fără ciorap, spre deosebire de alte tipare. Aceștia scot în evidenţă glenza, piciorul în sine, și se combină cu pantaloni de o lungime potrivită în acest scop. De asemenea, se încalță lejer, nu au sistem de închidere și vara sunt ideali.

Interesanți sunt deopotrivă și pantofii cu piele stampată, piele întoarsă sau cei clasici, dar care aduc în prim plan nuanțe dintre cele mai îndrăznețe: albastru, roșu, verde.

În colecția acestui brand se regăsesc opțiuni de încălțăminte elegantă, smart casual, casual, sport, precum și mocasini. Indiferent de ocazie, moment al zilei, alegerea privind încălțămintea trebuie să țină cont de nevoi – confort, stil și o apariție răvășitoare.

ANNA CORI găzduiește modele inedite pentru ca vara aceasta să te simți bine și să arăți pe măsură.