Locuitorii unui bloc din Capitală au stat vreme de o întreagă săptămână în propriile locuinţe ca într-o saună. Totul după ce câteva ţevi de termoficare au cedat, iar apa s-a scurs în subsolul blocului. Oamenii s-au trezit cu un condens de nedescris în case. Revoltaţi, spun că deşi au sunat imediat ca cineva să intervină, ajutorul a apărut de abia după şapte zile.

De o săptămână întreagă, oamenii dintr-un bloc din cartierul Militari se confruntă cu o astfel de situaţie. Locuitorii se simt în propriile apartamente ca într-o saună. Pereţii sunt complet uzi şi nici măcar găleţile nu mai pot opri apa care se tot scurge pe tencuială.

Articolul continua dupa recomandari

Vlăsceanu Ion preşedintele blocului: Am văzut că pe coloana de 4 camere, pe bucătărie şi hol, le curge în casă. Au căzut deja ţevi de scurgere.

În toiul iernii, mulţi stau cu geamurile deschise. Altfel, ferestrele se aburesc complet, iar condensul este de nesuportat. Totul a început din cauza unor ţevi ale reţelei de termoficare care s-au fisurat. Iar apa fierbinte s-a scurs direct în subsolul blocului.

Oamenii spun că au sunat la RADET încă de la primele semne. Au primit în schimb.promisiuni. De abia seara trecută o echipă s-a deplasat în zonă, să găsească o soluţie.

Oamenii vor acum să ceară despăgubiri.