Liviu, pădurarul ucis de hoţii de lemne, a fost îngropat la marginea pădurii, în Rogoz. Imagini cutremurătoare au fost surprinse în localitatea în care tânărul de 30 de ani a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni.

Durere fără margini în familia pădurarului Liviu Pop, ucis zilele trecute de mafia lemnului din Țara Lăpușului. Soția și cele trei fetiţe l-au condus sâmbătă pe ultimul drum. Pădurarul a fost înmormântat în satul natal, Borcut, la marginea pădurii.

Articolul continua dupa recomandari

“Se ridica la 4 dimineața din pat și pleca la pădure. Așa de mult o iubea”, spun cei care l-au cunoscut. Dar, într-o zi, Liviu nu s-a mai întors acasă.

În urma lui au rămas trei copii care nu vor mai avea cui să spună “tati” și o soție îndurerată, văduvă mult prea devreme.

Liviu era pasionat de meseria pe care și-a ales-o și nu era zi în care nu fie la pădure, locul care îi era cel mai drag. Punea suflet în tot ceea ce făcea, era un om corect și cinstit, așa și-l amintesc toți cei cu care a lucrat.

Astăzi, colegii, prietenii și familia și-au luat rămas bun de la cel pe care l-au pierdut prea devreme. 

Şase oameni au fost duşi la audieri. Niciunul nu a fost încă reţinut. 

Liviu Pop este al doilea pădurar ucis la datorie, în mai puţin de o lună. Un alt bărbat, din Iaşi, a fost găsit mort la marginea pădurii, în septembrie.