Vremea capricioasă de la malul mării nu a încurcat planurile turiştilor! Ba chiar a fost o zi aglomerară pe plajă. Hotelierii din Mamaia au răsuflat uşuraţi că, în ciuda avertizătilor meteorologilor, nu au existat rezervări anulate, iar gradul de ocupare este tot de sută la sută.

Încă de la primele ore, pe plaja din Mamaia, turiştii s-au grăbit să ocupe şezlongurile. Cei care nu au mai prins locuri libere şi-au pus prosopul direct pe nisip, cât mai aproape de apă.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi au fost doar 25 de grade în aer şi 19 în apă, oamenii tot s-au bucurat de o baie în mare.

”Important este să avem linişte şi să ne simţim bine, sunt şi alte metode prin a te simţi bine, nu numai vremea”, spune o turistă.

Cine a vrut să obţină bronzul perfect, a găsit metoda potrivită să atragă cât mai mult din razele soarelui.

Dacă pentru unii norii şi vântul au creat mici neplăceri, pentru pasionaţii de kitesurf au fost ingredientele necesare pentru senzaţii tari. Cei mai curajoşi s-au întrecut în valurile mării.

”Vântul este perfect, valurile încă nu s-au montat, ceea ce este în avantajul nostru şi acum aşteptăm să vină concurenţii să ne distrăm împreună”, spune un pasionat de kitesurfing.

”Vremea ideală e cu soare, soarele nu încurcă, dar cu vânt în principiu. deci trebuie să fie vânt, valuri cât mai mici, cam cum e acum”, spune un alt sportiv.

Gradul de ocupare în acest weekend la hotelurile din Mamaia este de sută la sută.

Iolanda Nanu, manager hotel: Hotelul este vândut aproape din luna iunie în întregime pe perioada 15 iulie 20 august. Chiar dacă vremea este urâtă, oamenii au venit în vacanţă şi n-au renunţat la sejururile pe care le-au avut.

Veştile meteorologilor pentru zilele urmatoare nu sunt bune. De duminică, vin ploile.