Liliana, o adolescentă de doar 18 ani din Brăila, s-a spânzurat în şifonier cu lenjeria intimă. Iubitul ei a găsit-o moartă. Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Fata a fost găsită sâmbătă noaptea, după ora 23:00, de iubitul ei, care a venit acasă alertat de faptul că Liliana nu îi mai răspundea la telefon. Cei doi locuiau împreună într-un apartament închiriat din zona Pieţei Concordia. Vineri, iubiţii s-ar fi certat, iar băiatul a plecat acasă la părinţii săi, într-o localitate apropiată de Brăila.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, fata i-ar fi transmis că o să scape de ea, însă tânărul nu a ştiut exact ce însemnau aceste vorbe. Avea să afle sâmbătă noapte. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, băiatul ar fi încercat s-o sune pe iubita lui, însă aceasta nu i-a răspuns. 

Ajuns acasă, băiatul a avut parte de o imagine teribilă: fata se spânzurase într-un şifonier. S-ar fi folosit de lenjeria intimă şi de bara metalică a dulapului, pentru a-şi pune capăt zilelor. 

Băiatul a dat alerta imediat, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Trupul a fost dus la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Totuşi, pe corpul său nu existau urme de violenţă.

Potrivit unor surse, tânăra de 18 ani ar fi avut şi în trecut o tentativă de suicid, tot în urma unei certe cu prietenul său, însă acesta din urmă a salvat-o în ultima clipă.