Un invitat special a fost prezent, duminica seara, in platoul emisiunii lui Adrian Ursu, “Secvential”, in cea de-a treia zi de Craciun: Liana Voiculescu, partenera de viata a lui Dan Voiculescu.

Demna si puternica, Liana Voiculescu a vorbit in premiera despre aspecte din viata ei de dupa condamnarea fondatorului trustului Intact Media Group, uneori cu lacrimi in ochi. Ea i-a marturisit lui Adrian Ursu ca nu a numarat zilele care au trecutde la condamnarea din 8 august 2014 si nici nu le va numara.

Articolul continua dupa recomandari

Consumul sufletesc ar fi imens. In clipa in care te gandesti, de azi pe maine, ca a mai trecut o zi, Doamne, cate or mai fi, este cumplit. Vrei sa continui, trebuie sa continui, cand ai un copil adolescent la o varsta dificila, care trebuie sa  inteleaga ca tata nu te-a parasit, se va intoarce la noi. Ziua de 8 august 2014 a fost cumplita pentru mine, de-atunci traiesc pe jumatate.

Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca inca il am, ca e acolo si, intr-o zi, va veni acasa la mine, la fetita, la fetele lui, la nepoti. Si vom vom putea fi din nou o familie”.

Liana Voiculescu a mai spus in emisiunea “Secvential” ca ii este extrem de greu singura. “Este foarte greu dupa ce, atatia ani, a fost universul tau si tot ce s-a intamplat in familia ta a depins de el. Asa se intampla cand ai un sot si-un tata pentru copil cu o personalitate atat de puternica”.