Artistul Leo de la Strehaia a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri în dosarul de înşelăciune în care şi fiul său a fost reţinut pentru 24 de ore. Leo de la Streahaia va fi dus la secţia 1 de Poliţie, informează surse judiciare.

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost reţinut şi el pentru 24 de ore, pentru înşelăciune. Împreună cu un alt bărbat, tânărul de 25 de ani a reuşit să păcălească un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false.

Articolul continua dupa recomandari

Leo de la Strehaia, săltat de Poliţie şi dus la audieri, în dosarul de înşelăciune în care a fost reţinut şi fiul său

Leo de la Strehaia a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţia 1 pentru audieri în acelaşi dosar de înşelăciune în care a fost reţinut şi fiul său, pentru 24 de ore.

Fiul lui Leo de la Strehaia şi încă un bărbat au fost acuzaţi de înşelăciune. Susţinând că sunt reprezentanţii unor firme, cei doi ar fi determinat o societate comercială să livreze 150 de aparate de aer condiţionat, producând astfel un prejudiciu de 300.000 de lei.

”Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, au prins în flagrant 6 persoane, care, după ce au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiţionat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov, fiind interceptati de poliţişti”, a transmis Poliţia Capitalei.

Până la acest moment, din cercetări a rezultat faptul că mai multe persoane, ”arogându-şi în fals calitatea de reprezentaţi a două societăţi comerciale, ar fi indus în eroare persoana vătămată, determinand-o să livreze de la punctul de lucru situat pe raza Sectorului 1, circa 150 de aparate de aer condiţionat, în valoare de 300.000 lei”. 

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1.