Leo de la Strehaia a dat lovitura la DNA! Ar fi depus un denunţ în care spune că un procuror din Mehedinţi ar fi primit mită 2 genţi cu bani ca să nu-i mai ancheteze rudele. Controversatul artist s-a dus astăzi glonţ la procurori ca să-şi dea rudele în vileag.

Leo de la Strehaia a devenit celebru pentru scandalurile mondene şi relaţiile amoroase pe care le-a avut cu multe vedete autohtone. După ce s-a mai liniştit pe plan amoros, altele par să fie problemele lui Leo acum. Ameninţările pe care le-ar primi Leo de la o rudă aflată în penitenciar l-au adus în pragul disperării. 

Articolul continua dupa recomandari

Prinţul rromilor din Strehaia a înregistrat toate convorbirile compromiţătoare pe care le-a purtat cu rudele sale. Şi apoi a mers glonţ la DNA să spună tot ce ştie. Numai că procurorii nu l-au primit nici cu un covor roşu, nici cu şampanie. Ci cu ore bune de aşteptare.

Un denunţ de un milion de euro. Leo de la Strehaia ar fi asistat la un transport de bani pe care unchiul său l-ar fi făcut cu maşina până în biroul unui procuror din Mehedinţi.

Transportate cu maşina, genţiile ar fi ajuns la un anchetator. În schimbul banilor, trebuia să ţină dosarele, să nu mai facă anchetă în ele şi să le ţină acolo până la clasare.

Între timp, Leo s-ar fi certat cu rudele sale aşa că a scos asul din mânecă. Le-a spus procurorilor DNA despre aranjamentele lor, iar acum aşteaptă să stea de vorbă cu anchetatorii.